top of page
PHOTO-2023-07-04-11-28-02.jpg

KLANK IN VERBINDING MET PAARD

Zondag 30 juli van 9u30.00 tot 17.00 uur

 

VOEL DE KRACHT VAN JE ZINGENDE STEM IN DE NATUUR

Maak contact met je authentieke klank en het paard als partner-ontdekker...

 

 

Ontdek de harmoniserende kracht van klank en zang in resonantie met de natuur en het paard.

 

Adrienne en Barbara nodigen je uit om deel te nemen aan deze dag in Hoeilaart, in een groene bosrijke omgeving in aanwezigheid met paarden.

We geven klank en beweging aan ons résonantieveld in verbinding met de paarden en de omgeving.                                   Met zang en klank oefeningen ontmoeten we de kracht van onze natuurstem en van het samen zingen.                            We stemmen in op ons diepe innerzelf en het rythme van ons hart in de natuur.                                                                        We connecteren met het pure authentieke zijn van het paard.

Het is een weldoend moment in harmonie met je zelf.  

 

Voor wie

Voor iedereen. Ervaring is niet nodig voor het zingen of het contact met de paarden .

Als je fysieke of andere beperkingen hebt, geef dit dan aan bij je inschrijving zodat we optimale omstandigheden kunnen bieden. De workshop wordt in het Nederlands en frans gegeven.

 

Benodigdheden :

Zachte kleding om te kunnen bewegen en buitenschoenen aangepast aan het weer.

Alle oefeningen met paarden vinden plaats op de grond, er is geen ruiteruitrusting/kleding nodig. Je kunt een sjaal, yogamat en/of meditatiekussen meenemen.

 

Datum en plaats: zondag 30 juli 2023 van 9.30 tot 17.00 uur. De dag vindt plaats in een besloten bosrijke omgeving in Hoeilaart, vlakbij het station. Parkeren bij het station en de plaats ligt op het einde van de Gladiolenlaan.

 

Bijdrage: 110 euro pp inclusief water, sap, koffie, kruidenthee en koekjes & fruithapjes. Breng je eigen lunch mee.

 

Je begeleiders :

Barbara Cool.

Barbara is een musicus in klank, stem, ritme en harmonie. Zij heeft zich ook gespecialiseerd in soundhealing en is oprichtster van het ZUMIS-programma dat gebruikt maakt van zang en beweging voor het uitdrukken van emoties en intenties voor kinderen en volwassenen.

Met haar 25 jaar ervaring in talloze werkingsvelden, biedt zij een veilige omgeving waarin de persoon zijn of haar stem kan laten klinken in resonantie met de natuur en paarden.

Als natuurgids verbindt ze nu muziek en natuur.

 

Adrienne Lotos

Adrienne is paardentherapeut en coach.Als oprichter van Heal with Horses gebruikt ze cognitieve, somatische en intuïtieve benaderingen om onze essentie te onthullen en samenhang te creëren tussen de verschillende aspecten van ons wezen.Begeleid door de vibrerende aanwezigheid en gevoeligheid van het paard, stelt ze verkenningen voor van onze authentieke aspiraties, onze congruentie en onze aanwezigheid met onszelf.

Voor meer vragen of inschrijving bel Barbara 0497428301 of stuur een mail : barbara.cool@skynet.be

bottom of page